Go Green Yourself ApS

Vi tilbyder

Projektbeskrivelse

Sammen konkretiserer vi projektet

Hos Go Green Yourself har vi stor erfaring med idéudvikling og idégenering samt projektbeskrivelser til funktionalitet og fagligt indhold. Vi står også klar til at høre fra dig.

Desuden favner vi både det digitale og det analoge i vores projekter. Fælles for vores projekter er, at vi arbejder med en skæv og legende tilgang. Dette resulterer som oftest i innovative projekter, der er underholdende og anderledes. 

Konceptudvikling

Fra idé og koncept til virkelighed

Go Green Yourself har stor erfaring med konceptudvikling. Gennem tiden har vi hjulpet en lang række spændende personer med konceptualisering af projekter, igennem både workshops, grafisk fremstilling og tekstformidling.

Vi har stor ekspertise i skræddersyet løsninger med udgangspunkt i det enkelte projekt.  Slutproduktet kan både leveres som et idékatalog med koncepttegninger, eller i form af fysiske workshops i din virksomhed.

Udstillingsdesign

Sparring ved konceptudvikling
I samarbejde med dig udarbejder vi en spændende og lærerig udstilling. Du har idéen, vi hjælper dig med at konkretisere og videreudvikle den til et færdigt koncept. Efterfølgende kan vi tilbyde opsætning af udstillingen.

Vores process inkluderer løbende evaluering af både funktionalitet og fagligt indhold.

Facilitering af Workshops

Har I brug for at komme frem til en konkret løsning på et problem i jeres organisation?

Go Green Yourself kan hjælpe med at kickstarte jeres idégenerering igennem en specialdesignet workshop, som passer til jer og jeres projekt. Vi står klar til at være med lige fra idé til den færdige workshop.

Måske har I allerede idéen til workshoppen, måske har I behov for hjælp til ideudviklingen eller måske har I blot brug for hjælp til implementeringen af den gode idé i en workshop? Uanset hvad står vi klar til hjælpe jer i mål. 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos Go Green Yourself? Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere. Det er naturligvis helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Vi står også klar til dig!

Go Green Yourself står klar til at være behjælpelig for en bred vifte af kunder. Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores kunder, som vi b.la. henvender os til. Står dit erhverv ikke på listen, kan du trygt henvende dig til os alligevel.