Go Green Yourself ApS

Projekter

Fordi vi er nysgerrige af natur

I Go Green Yourself er vi konstant i gang med projekter – enten in-house, eller for vores kunder. Vi udvikler fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi simpelthen er nysgerrige. Nedenunder kan du følge med i vores projekter. Ser du noget, som du synes kunne være spændende at høre mere om, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Under udvikling:
"Naturmappen" (Arbejbstitel)

Friluftsliv for børn og unge med Autisme og AD(H)D.

Beskrivelse:
Naturmappen er et friluftsprodukt som er opbygget med afsæt i den struktur som målgruppen har behov for. Naturmappen er en kombination mellem friluftsliv og undervisningsmateriale, men kan benyttes af mange forskellige målgrupper.

Målgruppe:
Naturmappen henvender sig i første omgang til behandlingssteder og skoler som arbejder med målgruppen. Men også familier vil på sigt få glæde af at benytte Naturmappen til at få børnene mere med ud i naturen.

 

Under udvikling:
Brætspillet ''min grønne tidsrejse''

Min grønne tidsrejse er et brætspil hvor det handler om at skabe en mere bæredygtig livsstil, igennem konkrete tiltag i spillernes hverdag, som gavner både klima, natur og miljø.

Beskrivelse:
Få familien til at leve mere bæredygtigt, på en sjov og underholdende måde. Styrk sammenholdet i familien og få et fælles mål der både giver læring og omtanke for miljøet

Målgruppe:
Spillet henvender sig i første omgang til børnefamilien, som gerne vil leve mere bæredygtigt. Spillet er designet på en måde, så man gradvist leger sig til en øget bæredygtighed i sin hverdag


Under udvikling: Undervisningsmateriale til Augmented Reality (AR) sandkassen

AR Sandkassen fås i mange forskellige udgaver, og prisklasser.  
I Go Green Yourself har vi også en AR Sandkasse. Vores er open source, hvilket betyder at man selv kan bygge den, og at softwaren er frit tilgængelig. Vi har AR Sandkassen fordi vi synes den har kæmpe potentiale som undervisningsmateriale. Særligt inden for emnerne, Klima, Geologi, Landskabslære samt Skovlandbrug og Vandmiljø. Vi har efterhånden haft AR Sandkassen i nogle år, og har igennem løbende sandkasseleg og eksperimenter, opbygget en god forståelse for de mange forskellige ting, sandkassen kan bruges til. Vil du høre mere om AR Sandkassen er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om sandkassen i artiklen i linket nedenunder.