Go Green Yourself ApS

Om Go Green Yourself

Vores værdier & fokus

I Go Green Yourself drømmer vi om at flere mennesker bevæger sig udenfor. Vi drømmer også om at give mennesker oplevelser, som er med til at rykke på deres opfattelse af verden omkring dem – En verden som er vigtig at passe godt på. Vi tror på at mennesker lære bedst igennem leg. Derfor er det vigtigt for os, at vores projekter har en sjov og anderledes vinkel.

Hos os er bæredygtighed og læring en del af vores DNA, og vi arbejder benhårdt på at inspirere og engagere flere mennesker i naturvidenskabens luner. Vores projekter taler ind i tidsånden, og vi har en skæv og nysgerrig tilgang til de projekter vi arbejder med. Desuden favner vi både det digitale og det analoge i vores projekter. 

"

Vi drømmer om at give mennesker oplevelser, som er med til at rykke på deres opfattelse af verden omkring dem - En verden som er vigtig at passe godt på.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos Go Green Yourself? Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere. Det er naturligvis helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Martin Damgaard Lehmann

Martin Damgaard Lehmann er stifteren af Go Green Yourself

Martin Damgaard Lehmann startede Go Green Yourself tilbage i 2017. Min helt store passion er bæredygtighed og implementering af samme. Jeg har stærke kompetencer inden for udvikling af produkter, workshops og udstillinger, som er spændende og interessante for alle aldersgrupper.

Konceptet Go Green Yourself har til formål at oplyse og formidle bæredygtighed. Jeg har stor ekspertise i udvikling af spændende projekter, som giver folk lyst til at komme ud og bevæge sig i naturen. Hensigten med dette er at engagere flere mennesker i at passe bedst muligt på verden. 

Til dagligt er jeg ansat i Holbæk Kommune som Miljøsagsbehandler, hvor jeg blandt andet forvalter miljøbeskyttelsesloven og arbejder med affald. Det betyder at jeg har en stor viden om hvilken vej kompasset peger i forhold til grøn omstilling og miljøbeskyttelse

Min uddannelsesmæssige baggrund har givet mig en god forståelse og erfaring med natur og miljø. Jeg har igennem mit arbejdsliv opbygget stor ekspertise med både natur, friluftsliv og bæredygtighed.

Hos Go Green Yourself har vi en bred vifte af kompetencer inden for projektbeskrivelser, konceptudvikling, udstillingsdesign og facilitering af workshops.

Vi har stort fokus på bæredygtighed, da bæredygtighed handler om den jord, som vi alle sammen lever på. Vi ønsker at oplyse og implementere bæredygtighed på en sjov og eksperimenterende måde.

Gennem tiden har vi hjulpet en lang række spændende personer med konceptualisering af projekter, igennem både workshops, grafisk fremstilling og tekstformidling.

I samarbejde med dig udarbejder vi en spændende og lærerig udstilling. Du har idéen, vi hjælper dig med at konkretisere og videreudvikle den til et færdigt koncept.

Go Green Yourself kan hjælpe med at kickstarte jeres idégenerering igennem en specialdesignet workshop, som passer til jer og jeres projekt. 

Hos Go Green Yourself er du altid meget velkommen til at henvende dig. Det er uanset om du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om netop dine muligheder.