Go Green Yourself ApS

Referencer

Holbæk kommune

Rådgivning: Istidsruten

Go Green Yourself har rådgivet Holbæk kommune og 4 andre kommuner i forbindelse med etablering af Istidsruten. En Cykelrute på 250 km igennem det Nordvestsjællandske Istidslandskab. Vi har blandt andet stået for konceptualisering af delelementer, og afholdt workshops i idégenerering. 

"

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Martin (med det dejligt progressive firmanavn GoGreenYourself) flere gange, om udviklingen af et natur- og turismeprojekt. GoGreenYourself har bl.a. planlagt og faciliteret en dag med workshops og konceptudvikling for en arbejdsgruppe, og stået for efterbearbejdningen af resultaterne. Procesfaciliteringen blev styret med sikker og kreativ hånd, og afrapporteringen på dagen var både grundig og lige til at bruge i det videre arbejde.

Derudover har jeg i samme projekt benyttet GoGreenYourself til rådgivning, sparring og udarbejdelse af inspirationsoplæg, hvor de har bidraget med både indsigt, kreativ tænkning og ”godt håndværk.

Anders Lauritsen, Chefkonsulent
Holbæk Kommune”

Brorfelde Observatorium

Mini-udstilling i børnehøjde om det elektromagnetiske spektrum

Go Green Yourself blev ansat til at udvikle en udstilling som formidler det elektromagnetiske spektrum på en børnevenlig måde. Vi stod for både Konceptualisering og opsætning og af mini-udstillingen som åbnede i starten af 2018. 

Brorfelde Observatorium

Udlån af Augmented reality (AR) Sandkasse

Go Green Yourself har bygget og vedligeholdt en såkaldt AR Sandkasse, som Brorfelde Observatorium har lånt i sæsonen 2017. Sandkassens formål har været at fortælle om geologi, og den er blevet brug aktivt i Brorfelde Observatoriums skoletjeneste og øvrige arrangementer. Du kan klikke på favebooklinket nedenfor, og se en video af sandkassen på Brorfelde Observatoriums facebookside.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos Go Green Yourself? Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere. Det er naturligvis helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Billedgalleri

Mini-udstilling på Brorfelde Observatorium “se det stof stjernerne er lavet af” – Fra koncepttegning til udstilling – Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse